About Us – 2024 – Wilnis

Het verhaal

Over CNE 2024

Cultuur en Natuur

Geocaching Event

CNE staat voor Cultuur en Natuur Event.

Ook in 2024 keert CNE terug met een nieuw evenement. Deze keer staat CNE in het teken van de Cultuur en Natuur in en rondom Wilnis. Er zullen tijdens het event diverse caches uitkomen die aansluiten bij het thema. Denk hierbij aan een fietsroute door de polder, of informatieve Lab adventures.

Met Sport- & zalencentrum de Willisstee hebben we wederom een mooie ruime locatie met voldoende parkeergelegenheid en ruimte binnen mocht het weer minder zijn. Binnen zullen er diverse activiteiten zijn. Uiteraard gaan we uit van mooi weer zodat iedereen er op uit kan met de diverse buiten activiteiten of de nieuwe geocaches.

Event locatie

Sport- & zalencentrum de Willisstee
Pieter Joostenlaan 24
3648 XR Wilnis

Wat is er te doen?

Om 16:30 uur is de loterij

Aan het einde van de dag zal er een loterij plaatsvinden. Bij het kopen van een ticket zit een loterijkaartje inbegrepen, en op het event zijn er nog los lootjes verkrijgbaar voor 1 euro per stuk. Tijdens de loterij worden er diverse leuke geocaching producten verloot uit oa de aanwezige geocaching shops. 

Als je een ticket koopt in de webshop krijg je op het event een boekje met daarin de nieuwe geocaches in Wilnis en omstreken. In het Gouden ticket krijg je ook een GPX bestand met daarin de traditional geocaches. Bij het Platinum Ticket, zelfs een goodie en de coin erbij!

Tip: Kijk in de webshop voor tijden en tickets

Er staan diverse prachtige kerkgebouwen in het landschap die je al van ver ziet staan. Een van de torens kun je onder begeleiding beklimmen.
Als je van boven kijkt zijn de tekenen van een oude spoorlijn door het landschap nog goed te zien. Er staan zelfs nog diverse stations die als dusdanig te herkennen zijn in het landschap. Ook kun je de polder en plassen met geschiedenis van het turfsteken in het landschap vinden.

De veenmolen is te bezoeken, en je kunt er een rondleiding krijgen, bestel daarvoor je tickets in de webshop.

Altijd al willen weten hoe je die lastige multi moet oplossen? Op CNE word er om 13.30 uur een cursus routetechnieken gegeven door TeamThoroCatchers. Ook hiervoor kun je een plekje reserveren in de webshop!

Bekijk in de webshop alle activiteiten: https://cultuurennatuurevent.nl/webshop/

De reviewers zijn aanwezig op CNE!

Halverwege de dag krijgen we bezoek van een of meerdere reviewers. Hij of zij vertelt dan over zijn (vrijwilligers)werk en wat hij of zij doet voor de Nederlandse geocachers. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Waaronder in ieder geval een gezellige dag!

Ontmoet

De organisatie

CNE 2024 in cijfers

Will attends
0
Weken tot het event
0
Geocaches
0 +

Met de auto?

Parkeren