About us – 2025 Gemert

Het verhaal

Over CNE 2025

Cultuur en Natuur

Geocaching Event

CNE staat voor Cultuur en Natuur Event.

Ook in 2025 keert CNE terug met een nieuw evenement. Deze keer staat CNE in het teken van de Cultuur en Natuur in en rondom Gemert. Er zullen tijdens het event diverse caches uitkomen die aansluiten bij het thema. Denk hierbij aan een fietsroute door de omgeving, of informatieve Lab adventures.

Met het Boerenbondsmuseum hebben we wederom een mooie ruime locatie, volledig in cultuurhistorisch thema met voldoende parkeergelegenheid en ruimte. Er zullen diverse activiteiten zijn. Uiteraard gaan we uit van mooi weer zodat iedereen er op uit kan met de diverse buiten activiteiten of de nieuwe geocaches.

Event locatie

Boerenbondsmuseum
Pandelaar 106
5421 NJ Gemert

Wat is er te doen?

Om 16:30 uur is de loterij

Aan het einde van de dag zal er een loterij plaatsvinden. Bij het kopen van een ticket zit een loterijkaartje inbegrepen, en op het event zijn er nog los lootjes verkrijgbaar voor 1 euro per stuk. Tijdens de loterij worden er diverse leuke geocaching producten verloot uit oa de aanwezige geocaching shops. 

Als je een ticket koopt in de webshop krijg je op het event een boekje met daarin de nieuwe geocaches in Gemert en omstreken. In het Gouden ticket krijg je ook een GPX bestand met daarin de traditional geocaches. Bij het Platinum Ticket, zelfs een goodie en de coin erbij!

Tip: Kijk in de webshop voor tijden en tickets

Het Boerenbondsmuseum biedt een unieke combinatie van bezienswaardigheden die u nergens in Nederland binnen één museum vindt. Authentieke gebouwen, levende have, ambachten. Het Boerenbondsmuseum leeft. Ons museum herbergt twee originele boerderijen, verschillende ambachtshuisjes, een handkrachtzuivelfabriek, een plattelandsschooltje, een machinale klompenmakerij en houtzagerij, een veldkapel en een replica van oude stoomtram: De Goede Moordenaar.

Bekijk in de webshop alle activiteiten: https://cultuurennatuurevent.nl/webshop/

Waaronder in ieder geval een gezellige dag!

De reviewers zijn aanwezig op CNE!

Halverwege de dag krijgen we bezoek van een of meerdere reviewers. Hij of zij vertelt dan over zijn (vrijwilligers)werk en wat hij of zij doet voor de Nederlandse geocachers. Er is ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ontmoet

De organisatie

CNE 2025 in cijfers

Will attends
0 +
Weken tot het event
0
Geocaches
0 +

Met de auto?

Parkeren

Parkeren bij het Boerenbondsmuseum

Het Boerenbondsmuseum beschikt over 100 parkeerplaatsen. Ook is er mogelijkheid om met het OV te komen en is er voldoende fietsenstalling beschikbaar.

Een heel weekend plezier?

Camping

Dorpscamping Gemert

Speciaal voor CNE Gemert gaat de dorpscamping eerder open. Zij hebben 25 standplaatsen beschikbaar voor campers en/of caravans. WiFi is beschikbaar op het terrein, en voorzieningen voor sanitair.

Voor tarieven en meer informatie, zie de website van de camping: https://www.dorpscampinggemert.nl/Tarieven